select apro.id, apro.hu, apro.apro_keres, apro.apro_cim, apro.apro_megye, apro.apro_telep, apro.apro_kat, apro.apro_felado, apro.apro_email, apro.apro_telefon, apro.apro_ar, apro.apro_penznem, apro.apro_honlap, apro.apro_aktivdate, apro.apro_lejardate, apro.apro_engedelyez, apro.kepid, apro.tipus, apro.apro_kulso_kepek, apro.apro_kulso_defkep, apro.apro_kulso_reklamlink, apro.apro_telep, apro.seo, apro.apro_kat from objects_9 as apro where (apro.tipus=10 or apro.tipus=54 or apro.tipus=101) and apro.deleted=0 and apro.apro_kat=1874 and apro.apro_aktiv=1 and apro.apro_lejardate>='2025-02-07' and apro.apro_engedelyez=1 and apro.id=3339777
Csíráztatás: Tegyünk 2 evőkanál magot egy szűrő- be, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. Naponta friss vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, mivel könnyen berohadhat! 3-4 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Felhasználás: Erős ízű, antibiotikus hatású csíranövény. Tisztítja a nyálkahártyát. Sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiváló sajtokhoz, tésztafélékhez, túróban és saláta keverékben. Tipp: ugyanebből a magbél készíthetünk házilag mikrozöldséget is, melyek nagyobbak a csíranövényeknél, már kifejlődött az első igazi levelük.